Leveransvillkor

Beroende på vart du bor kan leveranstiden variera. Vid tillverkning efter beställning så som t ex annorlunda färger och mått förlängs leveranstiden något.


Speditorer
Leveranstiden är normalt ca 2–10 arbetsdagar, beroende på om produkten finns i lager eller om den tillverkas efter beställning.
Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.


Leveransbekräftelse
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande eller telefonsamtal med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager/verkstad.


Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv vid vår verkstad
Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår verkstad.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande, SMS eller ringer till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan.

Adressen till vårt lager finner du längst ner på sidan.